Loodgieterswerk

Alle loodgieterswerkzaamheden worden door ons op vakkundige wijze uitgevoerd. Onder loodgieterswerkzaamheden verstaan wij het aanleggen van binnen- en buitenrioleringen, het aanleggen van gas- en waterleidingen, het leveren en monteren van sanitair, het aanbrengen van dakbedekking, zink en koperwerkzaamheden.

Er worden steeds meer eisen gesteld aan de materiaalkeuze voor de aanleg van riolering, water- en gasleidingen. In overleg met de vakkundige adviseur van LensBouw wordt een keuze gemaakt uit het assortiment van leidingsystemen. In de meeste gevallen zal de riolering uitgevoerd worden in PVC. Vooral in utiliteitsprojecten wordt de riolering steeds vaker uitgevoerd in polyetheen leidingen.

Ook in het materiaalgebruik voor water- en gasleidingen zijn de laatste jaren veel ontwikkelingen. Wilt u een ander product toepassen dan koper, kunnen wij u een kunststof leidingsysteem aanbieden.

 
Postadres:
Giebelhof 1, 3356 CG Papendrecht, Tel: 06-55923102, E-mail: info@lensbouw.nl, KvK: 24364012, Bank: Rabobank, Rekeningnummer: 141175559
Copyright © 2024, LensBouw - Webdesign door IT Web Works