Openhaarden

Een sfeervolle en warme open haard is een tijdloze aanwinst van uw woon-, slaap- of werkkamer. Er is tegenwoordig een brede keuze uit soorten, stijlen en maten: klassiek, modern, gasgestookt of houtgestookt. Een haard is veel meer dan warmte en gezelligheid. Zo vormt een schouw niet alleen de ombouw van uw haard of kachel; het vormt een heel prominent onderdeel van uw interieur.
LensBouw is gespecialiseerd in het installeren en renoveren van open haarden;  LensBouw installeert een open haard met degelijk metselwerk en een modern, duurzaam rookkanaal. Er gaat natuurlijk niets boven een houtgestookte open haard: naar wens warmte, een heerlijke geur en een ‘ouderwets’ gezellig geluid. Een houtgestookte open haard vergt echter ook enig onderhoud en is niet in alle woningen mogelijk. Daarom kiezen veel mensen voor een makkelijk en schoon gasblok of gloei-element. De gasblokken, gloei-elementen en andere accessoires die LensBouw levert zijn vaak niet van echt te onderscheiden.


Tijdens een bezoek aan uw woning nemen de medewerkers van LensBouw alle technische en decoratieve mogelijkheden met u door. Zij houden rekening met uw smaak en zaken als ontluchting, ventilatie en brandveiligheid. Zij adviseren u over de beste groothandels van open haarden. U heeft zeer uitgebreide keuzemogelijkheden in de showrooms bij de leveranciers van openhaarden.
 
Postadres:
Giebelhof 1, 3356 CG Papendrecht, Tel: 06-55923102, E-mail: info@lensbouw.nl, KvK: 24364012, Bank: Rabobank, Rekeningnummer: 141175559
Copyright © 2024, LensBouw - Webdesign door IT Web Works