Tegelwerk

Het specialistisch afbouwen van wanden en vloeren heeft altijd bijzondere aandacht. LensBouw en zijn medewerkers verrichten al het voorkomend tegelwerk: wand- en vloerwerk, mozaïek etc. Van terrassen, garages, badkamers, toiletten en keukens tot exclusief sanitair, open haarden en schouwen. Zo veel mogelijk tegelwerk wordt traditioneel uitgevoerd in speciewerk. De laatste twintig jaar is hier ook het lijmen bij gekomen, met name van wandtegels. Lijmen heeft als groot voordeel dat het sneller gaat en goedkoper is. LensBouw past vanzelfsprekend beide technieken toe. Wanden worden als voorbereiding vlak en waterpas gezet. Met behulp van diverse snijmachines kan het tegelwerk in alle vormen en maten worden aangebracht. Soms is het beter oude tegels te verwijderen. Vaak kunnen kosten worden bespaard door het tegelwerk over een oude laag te lijmen, indien dit mogelijk en verantwoord is. Oude vloeren worden meestal uitgehakt. Op een nieuwe laag beton volgt een nieuwe, spiegelgladde zand en cementvloer van ongeveer 4 centimeter. De vloertegels worden hier in elke gewenste compositie op gelegd. Dit alles geschiedt handmatig.

Uiteraard kiest de klant zélf de kleur en omvang van de tegel. Ook wat betreft het voegwerk is alles mogelijk. Met behulp van voorbeelden bepaalt de klant de kleur of tint van de voeg.

De medewerkers van LensBouw adviseren over de kwaliteit van het tegelwerk voor binnen én buiten. Hierbij wordt rekening gehouden met de slijtvastheid van het materiaal en de weersbestendigheid, o.a. tegen regen, zon en vorst. Alles is leverbaar!
De klanten van LensBouw kunnen zich uitgebreid oriënteren bij de groothandel die samenwerkt met het bedrijf, Bouwtiek te Numansdorp.

 
Postadres:
Giebelhof 1, 3356 CG Papendrecht, Tel: 06-55923102, E-mail: info@lensbouw.nl, KvK: 24364012, Bank: Rabobank, Rekeningnummer: 141175559
Copyright © 2024, LensBouw - Webdesign door IT Web Works