Complete verbouwingen

Wanneer u alle bouwspecialiteiten van LensBouw optelt, komt u tot de conclusie dat het bedrijf ook grootschalige, complete verbouwingen kan verrichten. LensBouw heeft inmiddels heel wat grote verbouwingen achter de rug: “Sinds een jaar of 10 vraagt de markt ernaar. Vroeger verrichtten we veelal kleinschalig maatwerk. Tegenwoordig willen mensen veel méér met hun woning. Soms begint het met een open haard en zien klanten plotseling meer mogelijkheden tot het uitbouwen van hun woonkamer. Natuurlijk staan we voor alles open en helpen we onze klanten graag met het vormgeven van hun verbouwing. Zodra we alles op een rij hebben gezet, werken we de wensen tot in detail uit en volgt een volledige offerte. In principe doen we alles zelf, behalve het heien. Niets is ons te gek tegenwoordig, we hebben echt van alles ge- en verbouwd de afgelopen jaren: serres, schuren, patio’s, uitbouwen, garages etc. En elke keer met groot plezier en mooi resultaat!”

Grootschalige verbouwingen beginnen meestal met vakkundig en verantwoord sloopwerk. ’LensBouw voert alle oude materialen veilig af en bespaart de authentieke materialen van de woning die kunnen worden hergebruikt. Voor zo ver mogelijk en wenselijk worden oude, karakteristieke elementen van de woning hersteld. Na het slopen en afvoeren van de oude materialen, volgt een grondige opbouw van een nieuwe basis: fundering, eventueel betonnen vloeren, isolatie, metselwerk en dakbedekking. LensBouw installeert ook vakkundig al het benodigde elektra,cv en loodgieterswerk. Ten aanzien van de afbouw met tegelwerk, natuursteen en stucwerk kunt u elders op deze site kijken.

 
Postadres:
Giebelhof 1, 3356 CG Papendrecht, Tel: 06-55923102, E-mail: info@lensbouw.nl, KvK: 24364012, Bank: Rabobank, Rekeningnummer: 141175559
Copyright © 2024, LensBouw - Webdesign door IT Web Works